Over ons

Wij, een team dat bestaat uit drie enthousiaste autofreaks, vinden dat bepaalde vergelijkingswebsites niet eerlijk met consumenten omgaan. Potentiële klanten wordt een TOP 3 of een TOP 5 voorgeschoteld. In werkelijkheid betalen de verzekeringsmaatschappijen die in die TOP staan hiervoor geld. Dat is dus geen onafhankelijk vergelijken meer, maar de boel belazeren. Daar doen wij niet aan mee. Vergelijk op onze razendsnelle website supersnel en echt onafhankelijk. Wij willen je keuze niet beïnvloeden, daarom moet je juist vergelijken en natuurlijk je eigen keuze maken. Wij beantwoorden daarom ook geen vragen omtrent een keuze of de beste of , je moet echt alles zelf doen en gewoon overal op letten, dan komt het vanzelf goed. Je verzekering sluit je ook niet bij ons maar direct bij de verzekeraar af.

Wij wensen je hierbij veel succes.

Mocht je vragen over de website hebben, gebruik dan ons

Hieronder staan nog een aantal leuke websites waarvan wij denken dat ze wel eens interessant voor jou zouden kunnen zijn omdat je er jaarlijks wel een aardig bedrag op kunt besparen:

om alles in 1 pakketten te vergelijken
om internet aanbieders te vergelijken

Als eerste reageren.

Discussieer mee

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>