Auto en motor samen verzekeren

autoverzekering + motorverzekering

autoverzekering + motorverzekering samen

Auto en motor samen verzekeren.

Heb je een auto én motor en wil je op je uitgaven besparen?

Kijk dan eens naar de mogelijkheden om je auto en motor bij één verzekeringsmaatschappij te verzekeren. Net als je korting krijgt als je een tweede auto verzekert bij een aantal verzekeringsmaatschappijen, krijg je bij een aantal verzekeraars ook korting als je je motor en auto samen verzekert. En die korting kan aardig oplopen.

Ook korting voor jeugdige bestuurders.

Ben je een bestuurder jonger dan 24 jaar en in het trotse bezit van een auto en een motor?? Ook voor jou kan het interessant zijn om uit te zoeken of je premie kunt besparen op je motor- en autoverzekering.  Het voordeel kan oplopen tot boven de 100 euro per maand.

Motorverzekering tijdens winter opschorten.

Net zoals bij een gewone motorverzekering kan je bij een combi auto- en motorverzekering je motorverzekering meestal in de wintermaanden opschorten. Dat bespaart je premie.  Als je motorverzekering opgeschort is, wordt de premie die al betaald is als het ware geparkeerd voor als je weer gaat rijden.  En dat bespaart je weer premie. Als een autoverzekering of motorverzekering opgeschort is, mag je er de openbare weg niet op.  Houd daar rekening mee want zonder WA verzekering op de openbare weg rijden is strafbaar.

Per maand betalen.

Ook als je een autoverzekering en motorverzekering bij één verzekeraar hebt lopen, kan je middels automatische incasso, de premie meestal per maand betalen. Dat geeft ook vastigheid in je maandelijkse lasten.