67
139

autovakantie Bulgarije

Bulgarije, een perfect land voor een autovakantie.

Wie van cultuur, natuur, bergen, mooie stranden en een heerlijke temperatuur houdt, kan overwegen een autovakantie Bulgarije te boeken. Dit vakantieland is 3 keer zo groot als Nederland, is ook geschikt als wintersportbestemming en is ideaal voor mensen die het fijn vinden om auto te rijden en een autovakantie naar een verre bestemming binnen Europa te boeken. Want Bulgarije heeft alles in huis voor een fantastische vakantie, zeker als je mobiel bent en een goede auto bezit. Ook een last minute autovakantie Bulgarije is te overwegen.

Vakantiehuisje in Bulgarije huren.

Als je een auto vakantie Bulgarije boekt en je wilt er overnachten, kan je het beste een vakantiehuisje aan de Zwarte Zee huren. De stranden aan de Zwarte Zee zijn mooi,  breed en schoon en een vakantiehuisje aan de kust van Bulgarije is zeker een goede keuze. Of je nu een goedkoop vakantiehuisje aan de Bulgaarse Riviéra wilt huren of een villa met zwembad, in Bulgarije kan je alle kanten op. Je kunt je vakantiehuisje Bulgarije online boeken en via Google Maps de locatie alvast bekijken.

Afstand tussen Bulgarije en Nederland.

Goed om te weten is dat de gemiddelde afstand tussen Bulgarije en Nederland een 2400 kilometer bedraagt en de wegen in Bulgarije in de toeristische gebieden redelijk tot goed zijn.  Bulgarije is wat minder geschikt voor een vakantie met 2, 3 of meer honden.  Als je een vakantiehuis Bulgarije huurt, is daar meestal maar één huisdier toegestaan.  Duitsland bijvoorbeeld is veel hondvriendelijker, daar kan je ook een vakantiehuis huren waar 3 of 4 honden of andere huisdieren welkom zijn. Overigens is Bulgarije ook een heerlijk vakantieland voor een fietsvakantie ook al moet je wel selectief de beste fietsgebieden in Bulgarije uitzoeken.

Autovakantie Bulgarije voor wintersportvakantie.

Bulgarije is een wintersportland met goede pistes. Als je eens een wintersport vakantie wilt boeken in een ander land dan Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland of Italië, is Bulgarije een hele goede keuze.  Je kunt een chalet of appartement bij één van de pistes huren maar een hotel is natuurlijk ook mogelijk.  Kortom, een autovakantie Bulgarije is geschikt voor de zomervakantie en wintersport vakantie.

Ook voor een vakantie met kinderen of eenouder wintersportvakantie  is Bulgarije zéér geschikt.