Autoverzekeringen voor hoger opgeleiden

Waarom zijn er autoverzekeringen voor hoger opgeleiden?

Indien je hoger opgeleid bent, kan je via Promovendum een autoverzekering afsluiten met extra korting. Dit met de gedachte dat hoger opgeleiden bewuste rijders zijn en minder ongevallen en schade veroorzaken dan de gemiddelde automobilist en weggebruiker. Kennelijk is dit gebaseerd op ervaringen en statistieken. Als je hoger opgeleid bent en veel schades hebt gemeld bij je autoverzekeraar zal je waarschijnlijk niet voor de hoger opgeleiden autoverzekering met korting in aanmerking komen.

Autoverzekeringen voor hoger opgeleiden zijn er ook voor mensen die een all risk dekking wensen.

Iedere aanvraag autoverzekering wordt individueel beoordeeld.

De verzekeraar beoordeelt iedere aanvraag individueel. De premie van je autoverzekering wordt verder gebaseerd op je leeftijd, plaats en regio, auto, aantal schadevrije jaren, aantal kilometers, enzovoort. Verder kan er een verschil zitten tussen de premies van auto’s die rijden op stroom, gas, diesel of benzine. Voor hybride auto’s kunnen weer andere tarieven gelden. Gemiddeld bedraagt de korting die Promovendum verleent aan hoger opgeleide automobilisten zo een 25 %.

Als hoog opgeleide automobilist kan je zo een extra goedkope autoverzekering afsluiten

Datingsites voor hoger opgeleiden.

Hoger opgeleiden worden ook in andere branches als interessante doelgroep gezien. Zo zijn et dating apps en dating sites voor hoger opgeleiden en zijn er relatiebureau’s die zich richten op alleenstaanden met een hbo of universitaire opleiding. Omdat er in Nederland tienduizenden vrijgezelle mannen en vrouwen zijn, is een datingsite of relatiebureau voor hoger opgeleiden een gat in de markt te noemen.

Vind hier een datingsite hoger opgeleiden

Vakanties voor hoger opgeleide alleenstaanden

Ook is er nog een categorie “single reizen hoger opgeleiden“. Dat zijn groepsreizen welke worden georganiseerd voor singles van alle leeftijden. Met name Crusj en Villavibes zijn de bekendste aanbieders van deze single reizen voor alleenstaanden met een universitaire of HBO opleiding. Er worden reizen georganiseerd in Nederland en binnen Europa maar ook een single reis Canada of Nepal is mogelijk.