86
198

Goedkoopste private lease

Zo kies je de goedkoopste private lease

Kiezen voor een lease auto is geen makkelijke keuze dankzij het grote aanbod van leasemaatschappijen en auto’s. Als je iets niet wilt is het een duur contract tekenen met een te hoog maandbedrag, terwijl je ook veel goedkoper uit had kunnen zijn. Hoe ben je ervan verzekerd dat je de goedkoopste lease auto krijgt die aan al je wensen voldoet, zonder dat je teveel betaalt? Door de juiste acties te ondernemen kun je heel wat geld besparen en haal je alles uit je private lease auto.

Private lease vergelijken

Het eerste wat je kunt doen is de verschillende lease auto’s vergelijken op mijnprivatelease.com. Hier kun je private lease vergelijken op prijs, merk, carrosserie, maandlasten en de looptijd van de lease. Door in te vullen welk bedrag je maandelijks maximaal kwijt wilt zijn aan je lease auto krijg je de beschikbare auto’s te zien en de leasemaatschappijen die jou een auto kunnen aanbieden voor dit bedrag. Bedenk van te voren wel dat er ook een deel is die je zelf moet betalen: onder andere brandstof en boetes zitten hierin. Ook als je eigen risico moet betalen voor schade of tolwegen betaalt, zit dit niet bij het maandbedrag inbegrepen. Houdt hier dus rekening mee bij het bepalen van je budget.

Offertes aanvragen

Heb je meerdere mooie deals gevonden maar ben je er nog niet helemaal zeker van? Dan kun je bij verschillende leasemaatschappijen een offerte aanvragen. Ook als je een auto nog specifieker wilt samenstellen kun je contact opnemen met de leasemaatschappij. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste lease auto vindt, door de offertes met elkaar te vergelijken.

Geen spaargeld? Ook dan kun je een auto leasen

Een auto leasen als particulier is heel goed mogelijk en erg aantrekkelijk als je geen spaargeld hebt om uit te geven aan een auto. Het resultaat van weinig spaargeld is vaak dat je een middelmatige auto aanschaft die snel kapot gaat of hoge onderhoudskosten heeft. Een auto leasen is de perfecte oplossing: je hebt alleen een vast inkomen nodig om gebruik te maken van deze mogelijkheid. Je kunt vervolgens in een nieuwe auto rijden die voorzien is van alle technische snufjes die jij belangrijk vindt.