78
149

Nissan van de Bunte Harderwijk

Op zoek naar een Nissan garage in Harderwijk?

Nissan van de Bunte in Harderwijk is al vele jaren Nissan specialist. Of u nu een nieuwe Nissan wilt kopen of een occasion. Bij deze  autogarage in Harderwijk zit u goed. U vindt hier nog vakmanschap, kennis en een goede service. Zaken die belangrijk zijn als u auto rijdt.  Ook voor het onderhoud, de APK of een private lease auto kunt u bij Nissan van de Bunte terecht.  Als echte Nissan specialist worden bij vervanging van onderdelen alleen maar gebruik gemaakt van originele Nissan onderdelen. Een garantie dat uw auto op de juiste manier wordt gerepareerd en onderhouden.  Van de Bunte is overigens ook specialist in elektrische auto’s en private lease.

Reparatie of beurt auto online inplannen

Deze Nissan Autogarage Harderwijk  gaat met haar tijd mee. Indien u uw auto wilt laten repareren of een grote of kleine beurt wilt laten geven, kunt u online een afspraak inplannen.  Dus geen lange wachttijden aan de telefoon maar direct een afspraak. U kunt ook uw APK keuring op deze manier inplannen.  Omdat van de Bunte service hoog in het vaandel heeft staan,   kunt u een spoedreparatie altijd telefonisch doorgeven. Mocht u tijdelijk een auto nodig hebben dan is het in veel gevallen mogelijk dat u een vervangende auto krijgt.

Eerlijke prijzen.

Nissan garage van de Bunte houdt van transparantie en hanteert eerlijke en concurrerende prijzen bij reparaties en onderhoudsbeurten.  Omdat communicatie belangrijk is, proberen zij altijd in duidelijke taal uit te leggen wat er bij reparatie vervangen moet worden en wat de kosten ervan zijn. Bij de aankoop van een  nieuwe Nissan of occasion kunt u rekenen op vakkundig advies en voor diegenen die gaan voor private lease, ook daar wordt transparantie betracht. U krijgt altijd een gespecificeerde nota.

Elektrische Nissan kopen?

Elektrisch auto rijden heeft de toekomst. Nissan speelt daar op in en heeft een aantal elektrische auto’s ontwikkeld die iedere vergelijking kunnen doorstaan. Deze elektrische Nissans zijn in Harderwijk te zien.  De Nissan Leaf en Nissan E-NV200 zijn ook op basis van lease te koop. Informeer bij deze Nissan dealer naar mogelijkheden.

Wat is het adres van Nissan van de Bunte?

U vindt Nissan van de Bunte in Harderwijk én Nunspeet.  Nissan Harderwijk aan de Zuiderbreedte 10, Nissan Nunspeet aan de Marconiweg 8.  U bent hier van harte welkom. Ze zijn telefonisch bereikbaar onder nummer 0341-217860 ( Harderwijk ) en 0341-256664 ( Nunspeet ).