Het vergelijken van premies autoverzekeringen is al heel oud.

Toen ik jaren geleden een assurantiekantoor had en de autoverzekeringen het belangrijkste onderdeel van de assurantieportefeuille vormde, had ik dagelijks mensen over de vloer die een goedkope autoverzekering zochten. Met name jonge autobestuurders kwamen massaal langs. In die tijd ging het vaak om een goedkope WA verzekering. Die is wettelijk verplicht.

Toen al waren de premieverschillen tussen de vele autoverzekeringen groot. Ik kon veel mensen aan een goedkope autoverzekering helpen door de tarieven van de goedkoopste autoverzekeraars met elkaar te vergelijken.

De tarieven van autoverzekeringen vergelijken anno.

Anno 2017 zijn er talloze computerprogramma’s en autopremie vergelijkingsprogramma’s ontwikkeld om snel de premies van wa, wa + beperkt casco of wa + volledig casco ( is all risk ) te kunnen vergelijken.  Binnen een paar minuten heb je via een auto premie vergelijkingswebsite de goedkoopste premie voor je autoverzekering gevonden.  Deze website autoverzekeringenvergelijken.nl is er één van. Ontwikkeld voor mensen die geld willen besparen op hun verzekering voor hun auto’s. Ook als je met de auto op vakantie wilt gaan, is het handig om je autoverzekering even onder de loep te nemen. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren.

Wij geven geen advies over autoverzekeringen.

Als je een autoverzekering wilt afsluiten en advies nodig hebt, adviseren wij je naar een assurantietussenpersoon te gaan of advies te vragen bij een autoverzekeraar. Het voordeel van het advies vragen bij een assurantietussenpersoon die van de AFM in autoverzekeringen en andere schadeverzekeringen mag doen ( een vergunning van de AFM heeft ) , is dat zo een intermediair voldoende kennis heeft om te kunnen adviseren en meestal meerdere verzekeringsmaatschappijen vertegenwoordigt of namens die autoverzekering mag afsluiten of bemiddelt.  De AFM houdt toezicht op de verzekeringsbranche. Wij zijn geen assurantietussenpersoon, bemiddelaar of verzekeraar, wij mogen willen en kunnen dan ook geen advies geven. Wij stellen u alleen in staat de premies van de vele autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. U sluit zelf de autoverzekering vervolgens rechtstreeks bij de verzekeraar af!

Wij wensen je hierbij veel succes.

Mocht je vragen over de website hebben, gebruik dan ons contactformulier