83
47

Private lease

Private lease, de nieuwe manier van auto rijden.

Als je toe bent aan een nieuwe auto, moet je eens denken aan private lease. Bijvoorbeeld van XLEasy.nl.  Deze manier van auto rijden is met name voor particulieren interessant.  Je hoeft je spaargeld niet aan te spreken en kunt tegen een vast bedrag per maand genieten van auto rijden tegen een vaste lease prijs. Een prijs die bestaat uit het vaste maandelijkse bedrag voor het gebruik van de auto, de brandstofkosten,  en eventuele boetes.  Je hebt geen onderhoudskosten, afschrijvingskosten, verzekeringskosten of andere onvoorziene kosten. Zelfs de auto verzekering zit in het maandelijkse termijnbedrag. Ideaal als je in een goede auto wilt rijden tegen een vast maandelijks bedrag. Je kunt met private lease zelfs een elektrische personen auto leasen.

Bijna iedereen kan een nieuwe auto leasen.

Of je  nu 24 bent of 55, in principe kan iedere particulier met een vast inkomen een nieuwe auto leasen.  Omdat ook zaken zoals je wegenbelasting en autoverzekering in het bedrag zit, kies je altijd voor zekerheid. Jongeren hebben bovendien het grote voordeel dat ze geen torenhoge premie voor een all risk autoverzekering betalen. De premie zit namelijk in je lease bedrag verwerkt.  Voor jongeren en jongvolwassenen kan het leasen van een nieuwe auto zelfs extra voordelig uitpakken. Daar komt bij je meestal je oude auto in kunt ruilen.  Een extra voordelen van private lease van XLEasy.

Welke auto’s kan je met private lease van XLEasy leasen?

XLEasy is een lease bedrijf waarbij je veel verschillende merken auto’s en merken kunt leasen.  Je kunt denken aan een Opel Corsa of Astra, een Kia Ceed, Hyundai i10, Volkswagen Up! of een Nissan Qashqai. Je least al een  nieuwe opel voor minder dan 230,00 euro

Waar is de lease prijs van afhankelijk?

Het maandelijks bedrag dat je voor je nieuwe lease auto betaalt, is afhankelijk van meerdere factoren. De belangrijkste is het aantal kilometers dat je rijdt en de nieuwwaarde van de auto.  Bij de voorbeelden van de maandelijkse bedragen wordt vaak uitgegaan van 10.000 kilometer per jaar en een termijn van 60 maanden. Vraag jouw persoonlijke lease offerte nu aan en profiteer van de vele voordelen van private lease bij XLEasy.